Végre megjelent a ” Beszélgetések az önellátásról” című könyv 2. része!

CIMG5458Végre, már nagyon vártuk! Másfélszer vastagabb, mint első rész volt. Telis tele van érdekes témákkal az önfenntartáshoz kapcsolódó témakörökben. Dialógusos formája nagyon olvasmányossá teszi az egyébként igen sok információt magába foglaló művet. Szerzője Kun András kertészmérnök, aki a Krisna-völgyben tevékenykedő Ökovölgy Alapítvány tudományos vezetője. A riportalanyai pedig a különböző témakörökben gyakorlati tudással rendelkező szakemberek, vagy hobbisták (mint például jómagam:)).

 

Ajánlom e könyvet mindenki szíves figyelmébe, aki érdeklődik az önfenntartás bármely területe iránt, különös tekintettel a térrendezés, vegetáriánus táplálkozás, az egészséges életmód, a természetes anyagokkal való gyógyítás, a natúr tisztítószerek és kozmetikumok, a méhészkedés, tejfeldolgozás, az ökrös munkák, a hagyományos házépítés, a kemence építés, az energiaellátás és energiagazdálkodás, a botanika, a családi gazdaságok, a fenntartható gazdálkodás és természetvédelem témaköre iránt.

A könyv megrendelése illetve egyéb információ a következő linken elérhető: http://okovolgy.hu/beszelgetesek-az-onellatasrol-2-mar-megrendelheto/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Robotok kíméljenek * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.